Sunday, April 21, 2013

Great Grand Dinner FKEE 2013

Assalamualaikum w.b.t

Hai hai hai..bertemu kembali di belog cik Zara yang dah bersawang ni ha.. Update bila ada kerajinan : konsep blog ni. Kali ni nak update cite pasal Great Grand Dinner FKEE 2013. Dinner fakulti saya :) Pestime g dinner segala ni.. last year takde rasa nak g tapi this year mcm ade rasa nak g, so register jela kan.. hewhew..


Great Grand Dinner FKEE  
The Zenith Hotel, Kuantan
20hb April 2013
8.00pm. 


Hmm..dah namenye dinner kan, ade la rasa2 nak mencantikkan diri tu. HAHAHAHA..okay, apehal? aku dgn muka x malu meminta kak long aku yg kiut tu sponsor baju utk p dinner..(edit ats desakan along..HAHAHA)Dinner adalah sgt meletihkan bila aku sebagai perempuan, yg kemain nak make up bagai tuh.. Berenti solat kat petronas pastu make up sume dlm toilet. HARU ! Pulak tu ramai senior2 pun berenti solat kat petronas yang sama. Ok fine fine.. Rasa mcm segan je.

Malas nak cite panjang2..so, tengok jela gambar.


tadaaa...ni rupa cik zara masa dinner


duduk bersama cik rumet, Isma Iylia Diyana


self cam with retis..


jejaka2 di meja 19


aaaaaammm nyam nyammm~

  
cik rumet gojes..wuuhuuu


Tengku Puteri Ellisa :P


rumet :)


iylia n puteri


pengarah projek, Encik Ahmed


retis FKEE, Mek Non 

gadis :)


si gojes FKEE


si gojes FKEE lagi.. 
*mohon abaikan posing pfff aku tu


no description..HAHA


cik emcee, Mimot Mahyudin


kami menang hamper..hewhew


Najmah kiut


Tangga Zenith yang menggoda


Tangga Zenith lagi


Overall, aku puas hati dengan dinner ni. Berbaloi la duit keluar utk g dinner ni. Makanan sedap..! Makan tambah okay.. HAHA.. waiter dok refill je air, mmg kembung ngan air jela perut aku mlm tu. Pastu persembahan boleh tahan menarik. Aku suka part gwiyomi tu..comel kot. Then, yang rasa semakin berbaloi aku g dinner ni ialah...aku menang cabutan bertuah. My lucky number is 193 :)

nampak hamper tu? tuh aku punya.. HAHA

Okay..actually malas nak taip merapu2 banyak2 ni.. Penat..weekend ni banyak sangat aktiviti.. FULL! So, here we go... aku sajikan koleksi gambar2 perasan retis aku utk pembaca blog ni... sila sila tengok sampai muntah :P

satu


dua


tiga

empat


OKBAI!





2 comments:

nasrah azmi said...

berbaloi2 la dtg dinner tu siap menang cabutan bertuah lagi ..

ila said...

waahhh..comei2 korang...suka2...huhuhu...sikitnye gmbr...awat x tngkap bynk2.huhuhu