Tuesday, June 5, 2012

B.F.F

Assalamualaikum w.b.t

Tengah tension2 study untuk final ni, tetima hati semangat nak wat entri pasal 3 orang kawan baik aku kat UMP ni.. Hoho.. Kitorang da berkawan since 1st sem kat UMP ni. Rasenye cam da memang kamceng la walaupun aku selalu dibahan oleh mereka terutamanya 2 orang pakcik tu. Haha.. Redha je kan..

Isma Iylia Diyana 


Awek cun yang macam Heliza Helmi ni da macam kakak aku.. walaupun berbeza usia setahun tapi disebabkan dia kecik, so tak macam kakak pun =_=" Banyak persamaan antara kitorang yang membuatkan aku selesa berkawan dengan dia. Seriously! Memang segala cerita yang berlaku biasanya aku akan share cerita dengan dia. Hoho.. Biasenye orang kalau jumpe aku sorang2 mesti tanya, "Isma mane?" . Haha.. da macam belangkas, kemana mesti bersama je kan.. Tapi sem 2 ni, kitorang x dapat register subjek same. So,x banyak la kelas yang aku same ngan dia. Alhamdulillah sem 3 nanti aku banyak same clas ngan dia + sama bilik ! Yeayy!! Memang bergosip jela kan.. hahaha... Bersyukur sangat pada Allah sebab pertemukan aku dengan insan sebaik dia ni..huhu

Ahmed Fitri


Hah..mamat ni? Kenal? Kalo duk UMP mesti kenal kan..orang HOT. Haha.. Susah kawan ngan dia ni, ramai sangat peminat. Haihh.. Pemilik DSLR Nikon D500 ni seorang kawan yang baik. Kalo x kenal dia memang orang cakap dia sombong la. Incik Memed ni pandai orangnye.. Ex-PASUM ni weh. Dia banyak tolong aku study dulu. Thanks bro! 1 benda yang menarik mengenai kawan aku yang sorang ni..dia ni manja ngan mak dia.. Hahahahaha..*sori la wat kantoikan.. :P 

Mohamad Nur Zafreen 


Comel x? Ni la Zaf. Hati secomel muke..*senang tacink ! haha.. Aku selalu gado gak ngan mamat sorang ni. Suke cari pasal ngan aku. Tapi kalo x bertegur pun kejap je..then ok je balik. haha.. Zaf ni terer main basketball tau. Muke ni la yang selalu ade kt court basketball tu. Hoho.. Zaf ni baik orangnye..suke berkawan dengan ramai orang. Antara kitorang bertiga, Zaf ni la yang nampak matang sket bila keluar same2. Kitorang bertiga ni macam kanak-kanak riang sket. Haha..






Memang aku sayang giler budak tiga orang ni. Hoho.. dan nanti, bila ade someone yang nak jadi part of my life, dia kena terima mereka bertiga ni dalam hidup aku. Kalo x leh nak terima aku berkawan baik dengan diorang, say BYE2.. ! Haha.. Senang kan? Banyak perkara yang kitorang da lalui bersama since 1st sem lagi dan insyaAllah, aku doakan persahabatan kami akan berkekalan sampai bila2. Seriously, aku sayang korang dan korang memang kawan yang daebakk!! Forever friends!
#saje letak gambar korang dengan makanan..nampak sket kawan2 aku semuanya kuat makan.. :P

4 comments:

tinie said...

yg mne satu pujaan hati?? hahhahaha~!!!

Atiqah Razak said...

amboi..takdela. yang ni sume bestfriends. serious x de heart feeling pun. heart feeling kat orang len laa..haha

tinie said...

ahhhh.. sapaaa 2???? 2 yg ku nk tau nieee... heeeeeeeeee......

Atiqah Razak said...

cess...ade la.. mane boleh cite sini. 12hb ni den balik..ade kat muo ke?