Thursday, April 26, 2012

Janji Tak Buat Lagi

Assalamualaikum w.b.t

Serabot ! Tension ! Celaru ! Warggghhh..serba tak kena hidup aku arini. Sume gara-gara assignment CA (Circuit Analysis). Hah ?! Dan2 salahkan assignment kan padahal da lame dapat assignment tu tapi dok tangguh2 buat. Esok nak present, baru terhegeh2 nak buat. Grr.. Padan muke !

Semalam aku x tido pun T_T. Sempat tido jap je sebelum masuk waktu subuh. G kelas pun muke da macam tempe penyek je kan..serabai wei ! Semalaman x tido sebab nak siapkan assignment yang x siap2 jugak sampai ke pagi. Sume salah software Orcad PSpice tu la. Susah sangat nak install. Mental aku dibuatnye. Nasib la ade orang nak tolong aku.

Bangun pagi tu memang takde mood la nak melawa2 g kelas, sebat je jaket fakulti tu ha ngan tudung hitam. Lens pun x de mood nak pakai. Penyudahnye, assignment aku siap 15min before g present walaupun jawapan masih dalam keraguan. Haha..yang penting siap. Ye x? HAHAHA..

Sesuatu yang menjadi kemusykilan aku, kalo aku x tido, esok paginye mesti aku segar bugar je. Cume nye kepala pening la da masuk waktu tengahari ditambah pula cuaca yang membahang di bumi Pekan ni. Pape pun, hopfuly ni kali pertama dan terakhir aku buat camni sepanjang hidup aku sebagai pelajar UMP. Sesak nafas weh wat keje last minute ditambah pula menggunakan software yang baru nak diinstall. Haishh..

Pesanan buat adik-adik diluar sana, jangan jadi macam saya. Sila siapkan kerja anda secepat mungkin.. huhu :P

No comments: