Sunday, May 8, 2011

Jejak kasih setelah sekian lame tak jumpe...hohoho

Assalamualaikum w.b.t



Enjoy! Itu yang dapat aku gambarkan sempena dengan keseronokan aku keluar hang out bersama-sama genk2 d'clique yang sekian lame tak ku jumpe. Eceh! Poyo lagi kan ayat ko? Tak abes lagi..hohoho.. Petang tadi, nearly pukul 2.30, tinie datang menjempot aku dengan kereta. Oh! Heaven...da lame tak merase naik kereta yang di'drive oleh cik Tinie.. Kah3.. Sekarang dia da pro beb bawak keta. Teringat tem awal2 dulu, agak cuak la nek keta ngan dia tapi sekarang... DAEBAKK!! haha.. Ok2..balik kepada cerita kami keluar tadi.


Awal tadi ade la sket masalah teknikal tapi finally dapat diselesaikan. Kalau da jodoh nak bertemu kan.. huhu.. Yana tak dapat juin, al-maklumlah..orang da keje. KFC plak tuh.. Sape la kami.. Hahaha... Genk d'clique yang juin tadi ialah...

  • aku.. Ko tak taw name aku sape? Lantak lahh..malas nak layan.
  • Najat Nabilah
  • Nur Artini 
  • Nurul Saqinah
  • Khusnul Khotimah
  • Nur Izzatul Natasya
  • Siti Sarah
 
Daebakk kan? huhu.. Tapi sayang ade lagi 3 orang tak dapat juin.. Umira, Umi Nazirah dan juge Liyana.. Sedey! Tapi tak pelah.. bile2 boley je nak jumpe kan. Mule2 tadi kitorang lepak makan abc kat gerai fav kitorang laa..kedai no1 kat tanjung tuh. Mane lagi kan.. haha.. Selesai makan, nak tunggu c Cha+Sara, kitorang pun gerak duk tepi sungai. Lame da tak menikmati permandangan d tepi sungai Muar..(da datang da ayat poyo kaw!) dan seperti biase,aktiviti yang wajib gitu....photo-shoot.. keh3.. SENAP..SENAP pic mari..

muke nak kentut..haha


tangan gunting! 


mane aku plak nih??


 peluk2 lak nih


sakan gelak naa


 najat and me


lovethispicdamnmuch


whOa!


cik Tinie!


cik Qina!


itsme


Nur Atiqah Abdul Razak


Balik dari tanjung tuh, kami ke wetex plak. Tapi kali nih Najat+Cha+Sara x juin. Hoho.. Jalan-jalan cari pasal kat sane. Lame x jalan kat dalam wetex tuh. Huk.. Sebelum balik umah, singgah jap dekat Kedai Kek Fung Seng. Tini nak belikan mummy dia kek sempena ari ibu. Aku ingat nak belikan gak tapi apakan daya...duit tade. Haha..belom gaji dik oit..haha.. Overall,aku rase sunok arini dapat jumpe dengan korang sume! Terubat rindu nak bergusip! Kehkehkeh..

2 comments:

tinie said...

yeah~!!!! i like yoo~ :P

tinie said...

asal xde gmbo timah sorg??? sian dye~