Sunday, April 24, 2011

Memory of JMC Part 2: My Classmates

Assalamualaikum w.b.t.

Ahah..welcome back to the show. Memory of JMC..Part 2! Yeah bebeh...!! Haha..opss! menggila plak..NGAHAHA

Oke2..kembali ke track anda ye cik Atiqah. Part 2 untuk memori aku sepanjang bergelar student KMJ nih aku akan cite pasal classmates aku Hayat 1 Parktikum 4 (H1T4). Cakap kat aku sape tak kenal praktikum aku nih?? ade dua orang jejaka famous praktikum aku nih. Later I tell u haa..haha..

Sebe sedikit mengenai praktikum H1T4 neh. Asalnye class aku aku 21 orang..tapi lepas sem I  seorang da keluar. Makanye..tinggal la 20 orang je (18 gurls n 2 boys). Rasenye kamilah praktikum yang paling sikit student lelakinye..HAHA..


H1T4


Hurmm..sebelah nih pic semase annual dinner. Bersame mentor2 kami, Puan Norlida dan juga Puan Maizatul Husna. Banyak la memori aku dengan classmates aku ssih sepanjang tempoh setahun kitorang belajar bersama-sama. Mereka nih sume pandai-pandai oke. Aku rasa diri nih sangat kerdil bila bersama dowg. Huhu... PSPM I, 5 orang dapat 4flat. Hebat kan classmates aku? haha..




Kalo aku nak cite pasal sorang-sorang memang berjela la kan entri aku kali neh. So,aku
cite secara tak langsung jela ye. hehe..
Kami kan ade 18 orang perempuan..dalam 18 orang tuh 3 orang ialah kakak..mereka ialah Kak Aisyah, Kak Syue dan Kak Efa.. Aku agak rapat dengan mereka nih. Lagi-lagi Kak Aisyah n Kak Syue sebab orang Muo kan..Edop Muarian! Haha.. Kak Efa lak sejak nak akhir-akhir sem II asik kena buli dengan aku je..ngahaha.. "Kak Epa! Hidung~" haha.. yang bawah nih plak ialah Azah. Dia orang paling rapat dengan aku kot antara classmates aku yang len. Sekali lagi mungkin kerana kami ialah orang MUO! haha




Class aku nih ade sorang amoi, namenye Vivian. Dia sangat rapat dengan Ayu. Skandal! Haha..Just joking ha.. Hurm..selain dari dowg yang sebilik other classmates aku yang sebilik gak ialah Lisa dan Su.. Ha..kat pic tuh ade gak si Syitah kan.. Syitah nih memang terbaek la kalo speaking..


Munk dan Mun..orang Pahang wehh!



Awek cun H1T4


  Mimi n Yam


Saya dan Ain


Me,Azah, Pedot n Kak Aisyah


Nih nak cite plak pasal dua orang 'jejaka' H1T4.. Zulariff dan Kevin.


Cube cakap kat aku sape je tak kenal dua orang 'beradik' nih? Haih..satu KMJ kenal. Zulariff? orang kiri kanan atas bawah HEP. Sume latest news ade kat dia. Kevin? Mamat yang paling banyak cakap. Haha.. walaupun tutor selalu tak siap, tapi PANDAI..Hehh..


Pape pun..aku mintak maap terhadap segala salah dan silap aku kepada korang sepanjang kita bergelar classmates. Korang tetap di hatiku..huhu.. Love H1T4!!!!

1 comment:

me-Chan_0o_ said...

hidup muarian!! hehe sinopsis h1t4 yg lengkap! xnk share kt group 1 m'sia kite ke?? haha