Thursday, April 14, 2011

Malas

Assalamualaikum w.b.t

Malas? ape itu malas? malas tu ko la! hahaha.. maap la, entry kali nih ditaip ketika otak kurang stabil. Al-maklum a, bahagia exam da nak abes. Diulangi, DA NAK abes bukan DA abes..tapi bahagia nye mengalahkan exam da abes. haha.. Ari isnin nih paper kimia kertas 2, rabu kertas 1 dan FINISH! hehe..
Tapikan arinih aku tersangatlah malas nak study. Tataw la nape ye.. Mungkin kerana nak merehatkan badan setelah berhempas pulas study untuk maths dan biology (cehhh..cite xnak gempak lak..heh!) Nak tau ape kisah disebalik exam yang aku da lalui? ce cite..ce cite..haha

Bahasa Inggeris
Paper 2: Ok la..not bad sebab essay yang kuo tuh kire cm one of the spot topic la..tapi aku kurang puas ati dengan summary sebab macam pendek sangat, about 90 something words..usually wat dalam 100-105..haihh..
Paper 1: Ahaha...gile! Aku kuo awal kot. Mane tak nye..masa yang diperuntukkan adalah 2 jam..da tuh waktu exam ialah petang. ngantok ok! Lagipun mase paper 1 english nih,esoknye exam bio. So, better aku balek bilik and study bio kan?


Mathematics
Paper 1: Yerr~ jodoh aku dengan maths memang takde..haha soklan sangat susah. kenape la kuo banyak soklan circle?? ohoi!
Paper 2: Ha...paper 2? same je..malas nak cite.. PROCEED~


Biology
Paper 1:  Alhamdulillah..paper 1 bio aku leh jawab cume ade beberapa soklan yang da dikenalpasti SALAH kerana kecuaian diri..Ohhhh~
Paper 2: Bole tahan la soklan.. tapi wa cakap lu..part structure lagi susah daripada essay. Ade la beberapa soklan yang aku spot kuo..huhu..

Ha..chemistry? Belum la derr... haha.. 

Malam nih cadangnye nak study lepas da bersuka ria jap nih..hehe.. tengok la camne nnt.. HAHAHA

No comments: