Tuesday, April 26, 2011

Fighting!!

Assalamualaikum w.bt.

Hurm..alhamdulillah. Aku da dapat keje kat klinik pakar kanak-kanak.
Tade la dok umah menternak lemak je beb! huhu... Ape yang aku nak cite nih..mengenai intebiu tadi. Mule2 tadi bukan la doktor yang intebiu aku, tapi bini dia kot. Huhu..dia macam takmo amek aku keje tw tadi sebab dia tau aku budak lepasan matrik, so dengan konpem la aku akan keje sementara kan? Katenye takmo amek yang sementara.
Aku da agak sedey gak la sebab da macam beria gile nak keje kat c2. Haha.. Yela kan,klinik kanak-kanak.
Aku da la suke bebudak neh.



 Then after that dia suh tunggu jap..nak bincang dengan doktor dulu katenye sebab dia ingat nak amek aku keje part-time je belah malam. Jenk3..tibe2 doktor lak intebiu aku. SANGAT NEBES oke! 
Dulu mase kene intebiu ngn doktor klinik tempat aku keje dulu takde lah senebes nih. Nak tau kenape gile nebes aku dibuatnye? Dia tanye aku macam-macam oke.. Huhh..cuak. Tapi alhamdulillah aku jawab dengan seyakinnye. Dia banyak tanye aku mengenai pendapat aku bout kanak-kanak la..isu semasa la berkaitan dengan kanak-kanak. Mungkin melihat aku jawab dengan konpiden serta jayanye..dia amek la aku keje FULL-TIME. huhu.. Thanks doc!

Tapi ape yang aku gabranye ialah penintebiu aku yang berkemungkinan beso ialah wife doktor itu sepertinya tidak yakin bahawa aku akan menjadi pekerja yang berdisiplin. Berkali-kali beliau mengingatkan aku supaya datang tepat masanye. Takpe2..saya akan tunjukkan kedisiplinan saye! Huhu..Dulu aku penah keje klinik, ta penah lambat taw.   Pape pun,aku sangat bersyukur..at least koje, ade la duit. Sok aku setat keje. 8.30pg-1.00ptg and 6.00ptg-9.30mlm. Disebabkan aku pekerja yang berdisiplin, so..saya tak akan layan mesej or call pada waktu itu ya...hahahaha..

2 comments:

afiqah mohd said...

sonok'y da dpt kje,,,jlesh~

Atiqah Razak said...

ko tak dpt keje lg ke?