Saturday, March 26, 2011

JMC Farewell Dinner 10/11 (25th March 2011)

Assalamualaikum w.b.t..

Ngehehe...suke? suke la kot. Haha..entry kali nih aku nak cite pasal farewell dinner or annual dinner kat KMJ untuk student sesi 2010/2011. Actually dinner kat sini tade la grand sangat pun but FUN.. setiap praktikum kena menyediakan atau menghias meja masing-masing. Bukan macam dinner yang selalu digambarkan kat hotel tuh. Sume da di prepare kan? Kami perlu buat dengan tangan sendiri oke..

Petang Jumaat, 3.30 petang...
Aku terlambat untuk turun ke dataran untuk menolong team aku susun meja+kerusi praktikum kitorang. Aku sampai je dowg da siap kemas. Oke fine! cepat gile.. Makanye,demi mebebus kesalahan aku, aku pun tolong la team kreativiti untuk menyempurnakan tugasan mereka. Actually sepanjang petang tuh,banyak sangat perkara yang berlaku. Susah den nak cito.. Rahsia praktikum..haha!

7.20 malam..
Huh..part nih yang malas nak cito. Mase nih aku masih terkial-kial pakai lens. Kejap-kejap tengok jam. Mampos! Da lambat. Finally dekat-dekat pukul 7.45 baru settle. Dengan gelabahnye aku bersiap pakai baju+make up. Aku pikir da lambat, upe-upenye..ade lg yang lambat. Hahaha..penat jo!

8.30 malam (estimate je)
Majlis bermula..seronok bersama-sama makan dengan kwn2 praktikum+mentor2 kami. Puan Norlida,one of our mentor..beri kitorang hadiah...iaitu buku PANDUAN SOLAT-SOLAT SUNAT. Huhu..Nice present for us.. thanks Cikgu.. Mentor kami juge ade sponsor kek yang superb sedanye. Kek moist coklat yang memang gaban sedap. Thanks a lot!!! Da dekat penghujung majlis tuh,kitorang ade wat penyampaian AWARD for each and everyone of us. I got MISS INDEPENDENT.. haha.. And perlu sangat aku ceritakan di sini bahawa, banyak sangat pic yang aku enteprem malam nih...ahaha.. Gile lensa!
Tapi kat sini aku upload sket jela ye..hehe.. Nak tengok banyak-banyak,sile la tengok kat FB den..

11.50 malam
Aku dan 3 orang lagi roomates aku bergambar sebelum naik ke bilik. Nyiahaha..seronok! Mule la posink gedik2..haha..
Ain, Che, Me, Fitri

 Saranghaeyo!


 Roomates!!

Rasenye tuh jela yang aku nak post kat entry kali nih.. btw,I enjoyed it..  =)
<Penat> nak tido...!!!

No comments: