Saturday, February 5, 2011

Assignment!

Assalamualaikum w.b.t..

Hoho..da bersarang da blog aku nih. Lame asenye tak tulis blog. Sangat la bz lately.. Ape yg d bz kannye tuh? Nih la yang nak cite nih....

Urmm..cuti CNY nih sepatutnye aku luangkan masa utk cover chapter2 aku x master lagi tapi apakan daya.. assignment BI telah mendominasi minda aku. Urghh! I hate it oke..

Aktiviti aku seharian sepanjang cuti ni adalah mengadap lappy. Dalam otak aku da pikir nak siapkan assignment BI nih je.. Sesak otak saya! Da la tuh,,,baru nak berbahagia assignment da nak siap..sekali,aku dimaklumkan bahawa lecturer Bi aku suh wat presentation gune IMPRESS.. OMG..dia memang tak berhati perut. Mula2 terpikir la jugak nak bawak lappy sendiri tem present tuh but as usual he said NO..NO.. and NO. Dem! Macam nak gile kitorang.. kesian Kak Aisya terpaksa wat balek.. rasa macam aku amek course TESL lak kat KMj nih.. ape jadah ntah.. english all the time. WHAT THE???!!! Buku subjek lain yang lagi penting pun aku tak sempat nak sentuh lagi..haihhhh...

Kenapa la mesti ada lagi subjek BI sem 2 nih..MUET da abes kan? arghhh! menyusahkan aku je..

No comments: