Monday, February 21, 2011

Trip ke UPM, Serdang

Assalamualaikum wbt..

Huhh..lame suda ta hapdate.. bersarang da blog aku..huhu..
yela..lately byk sangat kekangan. My sweetheart, Mr Diddy ta sihat pule. Terpakse la anto g 'klinik' bg sihat. Sudahnye,dekat seminggu da dia tade ngan aku.. Waaaa..rindu oke.. Tak leh nak hadpade blog,fb...broadband lak leh terbagi sekali. huhu..

Hurmmm..sebenonye na cite nih...rituh 19hb February,aku ngan 39 orang dak KMJ g UPM.. Atas jemputan UPM..huhu.. Actually nama aku n da geng tak tersenarai untuk pegi tapi disebabkan ade kekosongan,kami pun juin la. Bukan selalu dapat keluar dari KMJ an?? huhu..bile lagi?

Ape yang kitorang buat kat sana??
Haa..nak cite la nih.. Ari pertama sampai,atau lebih specific lagi...sebaik saje sampai,kitorang di ajak g tgk pertandingan pidato budak2 skola. Fuhh..mantap beb! Kalau la aku geti bercakap dengan konfidennye di hadapan orang ramai macam tuh kannn besttttt!!! Oke..pastuh,lepas makan...kitorang d beri kunci bilik dan diberi masa untuk rehat2.. Pukul 3 baru la kitorang g jejalan around UPM. Syok woo..UPM sangat besar+chantek! (Sile tgk fb saye utk gambar2 saye d sane) Penat wok.. penat tuh ta kesah sangat la tapi sedey ta dapat supink kat karnival apentah kat kolej 14. Sebabnye?? kami ta perasan ade gerai jual2 pe sume tuh...da nak balek baru pasan.. Waaaa...

Balek je dari jejalan tuh,kitorang balek bilik...pas semayang kitorang bersiap2 ke dewan. Ade forum. Ouhhh..sangat penat k. Firstly,saya nak mintak maap kat pihak UPM...(saya tertido kepenatan ketika forum itu)..hehehe.. Maap ye.. Ngantok gile weh...aku da cuba tahan ngntok aku tapi..GAGAL!!! Maap sesangat!

Esoknye...
Mule2 akak tuh cakap ade senam seni..tapi kitorang da turun..tade pape lok.. Makanye,kami pun g ler xplore UPM lagikk..tapi kali nih berempat saje.. Me,Azah,Kak Syue, and Bas.. Serunuk! Then,kul 10 kitorang kene kemas2 barang da. Nak balek KMJ...Oh NOOO!!! Haihh.. Sebelum lek KMJ,kitorang d bawak berjalan ke Alamanda+The Mines. Kat Alamanda,kitorang bersuka-suki g karok..haha..lepas gian. Kbox Alamanda best!! 2 thumbs up!..huhu..

ehehehe...pastuh??? Balek KMJ laaaaa.....
haha..tuh jela aku nak cite kat entry kali nih...
serunuk bace?? haha..

Papai!!!!

Wednesday, February 16, 2011

I LOVE KMJ....

Assalamualaikum w.b.t...

Hehehehehe..saya sayang KMJ.. Petang tadi dikejutkan dengan cahaya lampu di wing kanan aras 3 blok Al-Razi.. haaa...terharu oke. Lampu telah kembali berfungsi..bilik air pun da tak gelap macam kat gua.. haha.. Tapi ase cm pelik je.. yela,da lame idop dalam kegelapan since awal start sem2 dulu..haha..

Pape pun..thanks JMC!!!

Urm..tambah sket cite.. Arini result UPS II kuo.. haha.. Seperti yang dijangka! Keputusan yg diperolehi hampir sama dengan jangkaan. Ngahahahahaha.... Takleh cite lebey2..nak tau lebey lanjut,sile la roger aku. haha..

Saturday, February 5, 2011

Assignment!

Assalamualaikum w.b.t..

Hoho..da bersarang da blog aku nih. Lame asenye tak tulis blog. Sangat la bz lately.. Ape yg d bz kannye tuh? Nih la yang nak cite nih....

Urmm..cuti CNY nih sepatutnye aku luangkan masa utk cover chapter2 aku x master lagi tapi apakan daya.. assignment BI telah mendominasi minda aku. Urghh! I hate it oke..

Aktiviti aku seharian sepanjang cuti ni adalah mengadap lappy. Dalam otak aku da pikir nak siapkan assignment BI nih je.. Sesak otak saya! Da la tuh,,,baru nak berbahagia assignment da nak siap..sekali,aku dimaklumkan bahawa lecturer Bi aku suh wat presentation gune IMPRESS.. OMG..dia memang tak berhati perut. Mula2 terpikir la jugak nak bawak lappy sendiri tem present tuh but as usual he said NO..NO.. and NO. Dem! Macam nak gile kitorang.. kesian Kak Aisya terpaksa wat balek.. rasa macam aku amek course TESL lak kat KMj nih.. ape jadah ntah.. english all the time. WHAT THE???!!! Buku subjek lain yang lagi penting pun aku tak sempat nak sentuh lagi..haihhhh...

Kenapa la mesti ada lagi subjek BI sem 2 nih..MUET da abes kan? arghhh! menyusahkan aku je..