Thursday, November 25, 2010

Dinamika Oh Dinamika

Ehem2..salam..
Sebenonye arinih malas nak update blog tapi cam da ketagih plak an..ish..bahaya!
Huhu...urm,arineh 1st class KEMAHIRAN DINAMIKA.. Salah satu subjek baru untuk sem 2 nih..

Nih serba sedikit mengenai subjek yang aku akan belajar sepanjang sem 2 nih...
Untuk sebjek kemahiran dinamika nih,pelajar akan dinilai sepanjang sem..dari pelbagai segi akan dinilai. Contohnye kemahiran komunikasi..bla..bla..bla.. Agak killer gak a subjek nih compare ngan 3 subjek sains yang aku belajar. Mane tak nye..setiap gerak geri,langkah,perbuatan,pertuturan ko akan diperhatikan sepanjang kelas. Baju ta matching pun kena tegur t.. Hades..leceh oke! Yela,aku nih da la jenis sempoi je.. sekarang kena la start menjaga penampilan diri..haha..POYO!! Paling menarik,kitorang akan diberikan tugasan membuat skrip drama serta melakonkannye..diulangi..serta melakonkannye! ta giler namenye tuh?? toink! x_X

                          duduk sopan cenggini oke~

            belajar camne na makan dengan penuh etika...                                          

No comments: